/
Ιχνηλασιμότητα

ιχνηλασιμότητα

Νέα αναζήτηση

Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στην συσκευασία:

Η αναζήτησή ήταν επιτυχής

Αριθμός LOT " "

Αγαπητέ επισκέπτη,

Η Terra Creta προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο πληροφοριών και διαφάνειας.

Από το 2006 έχουμε εγκαινιάσει ένα πρωτοποριακό σύστημα ιχνηλασιμότητας, με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδρομή κάθε προϊόντος μας, από τον ελαιώνα έως το κατάστημα.

Σε κάποια στάδια του συστήματος ιχνηλασιμότητας, χρησιμοποιούνται κωδικοί αντί για τα ονόματα των προμηθευτών και πελατών μας, για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στην εταιρεία μας για κάθε νόμιμη χρήση.

Προϊόν
Ημερομηνία Παραγωγής
Ανάλωση κατά προτίμηση πρίν από
Εργοστάσιο

Αν και για κάθε παρτίδα χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο από πολλούς ελαιώνες, μόνο τα πέντε πιο σημαντικά από αυτά είναι ορατά εδώ για λόγους απλότητας.

Περιοχή 
ΕλαιοτριβείαΠαραγωγής 
Δοκιμή Αποτέλεσμα ΕΕ Μέγιστο Όριο
Οξύτητα 0.8%
DK 0.01
K270 0.22
K232 2.50
Αριθμός υπεροξειδίων 20 meqO2/kg
Κηροί 250mg/kg
Οργανοληπτική αξιολόγηση
Ελαττώματα N.D
Όσον αφορά τα φυτοφάρμακα, τους πλαστικοποιητές και τα βαρέα μέταλλα, αναλύουμε εκτενώς όλες τις παρτίδες ελαιολάδου μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά τα στοιχεία είναι πολύ κάτω από τα αποδεκτά διεθνή όρια.
Όλα τα υλικά συσκευασίας (μπουκάλια, τενεκέδες, καπάκια κλπ) ελέγχονται από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας κατά την παραλαβή. Όλες οι λεπτομέρειες καταγράφονται στο σύστημά μας, αλλά για λόγους συντομίας δεν παρέχονται εδώ, ωστόσο, είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Νέα αναζήτηση

Εισάγετε τον 6ψήφιο αριθμό LOT που αναγράφεται στην ετικέτα ή στην συσκευασία: